VaZo installatie experts

Elektrotechnische installaties

Betrouwbare en duurzame elektrotechnische installaties op maat

Als professioneel installatiebedrijf begrijpen wij hoe belangrijk het is om een betrouwbare en veilige elektrotechnische installatie te hebben. Of het nu gaat om een woning, kantoor of bedrijfspand, een goed functionerende elektrische installatie is onmisbaar.

Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Bij ons kunt u terecht voor het installeren, onderhouden en repareren van uw elektrotechnische installatie. Onze ervaren en gediplomeerde elektriciens zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en technieken op het gebied van elektrotechniek. Wij zorgen ervoor dat uw installatie voldoet aan de wettelijke normen en richtlijnen, zodat u verzekerd bent van een veilige en duurzame installatie.

Naast het installeren van een complete elektrotechnische installatie, kunnen wij u ook van dienst zijn bij de installatie en onderhoud van specifieke systemen, zoals zonnepanelen, Licht- en krachtinstallaties, besturingsinstallaties, alarminstallaties en laadpalen voor elektrische auto's. Wij bieden oplossingen op maat, afgestemd op uw wensen en behoeften. Wij zijn tevens gespecialiseerd in het ombouwen van bestaande verlichtingsarmaturen naar duurzame LED-verlichting.

Wij helpen u graag voor het kiezen van de meest geschikte oplossing voor uw vloer.

Vloerverwarming buizen zuurstofdicht

Bij ons staan kwaliteit en klanttevredenheid voorop. Wij werken alleen met hoogwaardige materialen en gereedschappen, zodat u verzekerd bent van een duurzame installatie die jarenlang mee gaat. Onze elektriciens zijn klantvriendelijk, servicegericht en staan altijd voor u klaar om u te helpen bij eventuele problemen of vragen.

Kortom, voor een betrouwbare, veilige en duurzame elektrotechnische installatie bent u bij ons aan het juiste adres. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte. Wij helpen u graag verder!

VaZo Installatietechniek is InstallQ gecertificeerd. InstallQ is een onafhankelijk keurmerk, dat de aanleg van veilige installaties bevordert.

Benieuwd wat VaZo installatietechniek bij u thuis of voro uw bedrijf kan betekenen, neem contact met ons op.

Nog vragen?

Neem contact met ons op en we zullen al uw vragen beantwoorden. Desgewenst bij een adviesgesprek op locatie.

Aanmelden nieuwbrief

Beckeringhstraat 53
3762 EV Soest
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
© VaZo Installatietechniek. Alle rechten voorbehouden.