Vloerverwarming

Er bestaan diverse soorten vloerverwarming waaronder; Vloerverwarming aangesloten op de cv-installatie of elektrische vloerverwarming. VaZo Installatietechniek kan u hier uiteraard over adviseren.

Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Vloerverwarming aangesloten op de cv-installatie

Noppenplaten zorgen voor een zeer eenvoudige en snelle verlegging van vloerverwarming. De noppenplaten zijn aan elkaar te koppelen door een overlap aan de noppenplaten. Tevens zijn noppenplaten geïsoleerd voor een optimale warmte stroom. De dikte van de noppenplaat kan variëren. Bij moderne woningen met een geïsoleerde ondervloer is een nop alleen al voldoende. Heeft u een betonnen vloer die ongeïsoleerd is, dan kunt u kiezen voor minimale en maximale isolatie middels de dikte van de noppenplaat (dit heeft echter wel gevolgen voor de hoogte van uw afwerkvloer). Wij helpen u graag voor het kiezen van de meest geschikte oplossing voor uw vloer.

De buizen die wij toepassen zijn voorzien van alle gangbare keuren en zijn uiteraard zuurstofdiffuusdicht. Zekerheid gewaarborgd.

Hieronder ziet u enkele toepassingen van vloerverwarming gemonteerd op geïsoleerde noppenplaten. Met dit systeem hebben wij diverse panden als volledige verwarming (zonder radiatoren) uitgevoerd.

Elektrische vloerverwarming 

No images found.

Afdrukken